HD-System Kft.
Kapcsolat
info@hd-system.eu
Kapcsolat Partnerek Magunkról

Partnerek

ADR Logistics Kft.

Veszélyes áru logisztika piacvezető vállalata! A 2000-ben alapított ADR Logistics Kft. az első olyan szolgáltató a magyar piacon, amely a veszélyes és különösen érzékeny áruk tárolásához igazított logisztikai megoldásokat kínál ügyfeleinek.
Egyedi vállalatirányítási rendszerük folyamatos fejlesztésével segítjük munkájukat.

ADR Logistics Kft. weboldala

Veritan Kft.

Közel 10 éve foglakozik hírközlés szolgáltatások megfelelőség tanúsításával, valamint IT terméktanúsítással. Utóbbiak közül legfontosabb területük az iratkezelési szoftver tanúsítás, valamint az IT biztonsági tanúsítás (Common Criteria).
Szakmai tapasztalatainkkal segítjük tevékenységüket.

Veritan Kft. weboldala

Amsy Jelöléstechnika Kft.

Az AMSY Jelöléstechnika Kft. kizárólagos magyarországi forgalmazója az amerikai VIDEOJET Technologies Inc. Videojet, Willett, Marsh, Chesire, Alltec, Wolke, stb. márkájú termékeinek, a német LOGOPAK adatcímkézőknek, a MARKATOR pontütéses és karcoló jelölőknek, a FOBA lézeres alkatrészjelölő készülékeknek és komplett állomásoknak, az amerikai PRIMERA színes címkenyomtatóknak és néhány egyéb gyártmányú, különleges célra kifejlesztett jelölőkészüléknek.
Egyedi munkairányítási rendszerük folyamatos fejlesztésével segítjük munkájukat.

Amsy Jelöléstechnika Kft. weboldala

Mobil Fuvar

A közúti áruszállítás során a fuvarozók számára nyújt segítséget a program. Tetszőleges vállalatirányítási rendszerhez kapcsolva a megszervezett fuvarok letölthetők a sofőr mobil készülékére. A szállításhoz szükséges adatok, így mindig kéznél vannak.
A szállítással kapcsolatos információk, mint szállítás állapota (sikeresen befejezett, hibás szállítás, stb.), illetve a szállítással kapcsolatban (szállítólevelekről vagy a sérült áruról) készített fényképek feltölthetők.
A rendszer továbbá folyamatos GPS információkkal is szolgál a mobil, így a szállítandó áru helyzetéről.

Mobil Fuvar adatlapja

2015.01.01. Gyors fejlesztés minden plattformra
Ügyviteli rendszert szertne, amit Apple eszközén is használha, de a webes alkalmazások nem adják kívánt felhasználói elményt?

Egyedi igényei alapján olyan rendszert készítünk, ami kiegészítő alkalmazások (java, böngésző) nélkül is működnek MacOS, Windows, IOS vagy Android rendszerken.
(c) HD-System Kft.
Magunkról Partnerek Kapcsolat